Åter efter en lysande sommar

Som lovat, så börjar FHG nu blogga igen. Sommaren har så långt bjudit på mycket sol och värme. Kanske mer än man väntar sig i Jämtland. Vi hoppas att även ni som har kvar er semester får vackert väder. Vi har också fått två nya hyresgäster på gården under juli, som vi varmt vill välkomna.

malmc3b6-sol Svettig sol

Vi hade en bra helg med Peter Nordlander, med många besökare. En fin inledning på träningshösten. Snart kör vi även igång onsdagshoppningen med Christelle Hallström — se kalendern. Ni kommer väl också ihåg att ni kan hoppa själva de onsdagar Christelle inte är här. De träningarna samordnas av Johanna Perming. Henne når ni bland annat på telefon 070-271 52 54. Det finns även ett fåtal platser kvar hos vår nye hopptränare, Lasse Berglund, men de fylls snabbt. Träningar med honom och Christelle bokas på telefon 073-073 07 15, eller email frosohastgard@telia.com.

jumping without a horse refusals

Kom och trivs hos FHG!

 

Nu får Pelle sitt sommarlov

Halloj, nu i veckan som varit trappade jag ner ridningen på Pelle inför betet.

Det har varit så otroligt varmt nu också jag har inte kunnat jobba han så mycket så det har mest blivit lugna turer.

Nu när han varit på betet så har han gått där 4 timmar om dagen och sen fått kommit ner till FHG men från och med idag så kommer han att få gå där heltid 🙂

Så nu kommer jag och Pelle att vara helt ledig ett tag så vi kan ladda batterierna till höstens tävlingar 😀

Även om jag ska åka på semester och få det jättebra så kommer jag sakna Pelle såå mycket, men samtidigt är det skönt för han att få lite vila från mig ju 😉

Goos<3

pellebete

Även om Pelle tyckte det var väldigt varmt så tycket han att det var väldigt gott också 🙂

pelllebete

Jag tror inte jag kommer ha någon dator tillgänglig på min semester så det kommer att bli ett litet uppehåll men jag får höra av mig när jag kommit hem.

Jag önskar er alla en trevlig sommar 🙂